Omdat Keuken & Interieur zelf de keukens bouwt en installeert, kunt u helemaal bepalen hoe u het wil hebben. Afwijkende breedte en hoogte is geen enkel probleem. Natuurlijk wordt u deskundig geadviseerd over de ideale opstelling en materiaalgebruik. Inspiratie nodig? Bekijk dan eens enkele voorbeelden op onze projecten pagina:

Alle kasten, werkbladen en andere onderdelen van uw nieuwe keuken worden speciaal voor u op maat gemaakt, met de hand. Jarenlange ervaring leert ons dat we op deze manier het mooiste resultaat krijgen. Keuken & Interieur werkt samen met leveranciers die eveneens voor een goede kwaliteit kiezen.

Keukens

Oriënterend gesprek

Elke keuken start met een oriënterend gesprek bij u thuis waarin we samen uw plannen doornemen. Wij zullen waar dat gewenst is advies geven over de perfecte en meest gebruiksvriendelijke opstelling van uw nieuwe keuken.

Materialen

Aan de hand van een uitgebreid portfolio kunnen wij een beeld vormen van uw wensen. Hierbij heeft u de keuze uit de diverse kleur- en patroonstalen van werkbladen (zelfs natuursteen), maar ook diverse catalogi van onze leveranciers. Desgewenst kunt u terecht in de showrooms van onze leveranciers. Zo kunt u een goede keuze maken uit het beschikbare aanbod.

afmetingen en techniek

Tijdens de gesprekken nemen we nauwkeurig de beschikbare ruimte op. Veranderingen en/of aanpassingen aan de bestaande (keuken)situatie kunt u zelf verzorgen, maar wij kunnen u ook alle technische aanpassingen (bijv. elektra, loodgieters- en stucwerk) uit handen nemen: we hebben diverse professionele partners die dit uitstekend kunnen verzorgen.

realisatie

Aansluitend hierop wordt de keuken bij u geplaatst waarbij details op dat moment in overleg met u worden uitgevoerd. Denk hierbij aan ladehoogte, positie van de handgrepen en dergelijke. 

Werkwijze

REALISEER NU UW DROOMKEUKEN OF INTERIEUR

uniek vakwerk op maat. 

Keuken & Interieur

Kees van der Stouwe
Kerkplein 28, 2841 XM Moordrecht
info@keukeneninterieur.nl
06 - 23 96 39 82


Werkplaats

Ambachtweg 7, 2841 MA Moordrecht

© 2023 Keuken en Interieur. ©2019 Keuken en Interieur.
Alle rechten voorbehouden.